In Het Liegend Konijn 22/1 (april uitgave 2022) is mijn gedichtenreeks Vruchtbare vaders en hun lievelingsdieren te lezen. Een eerste publicatie op papier! Wie benieuwd is naar de gedichten (en naar nieuw werk van 39 andere dichters!!) kan het tijdschrift bestellen, opzoeken in de boekhandel of bij mij aan de keukentafel komen lezen.

Over Het Liegend Konijn:

Het Liegend Konijn is het tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie. Twee keer per jaar – in april en oktober – brengt het blad een gevarieerd beeld van onze actuele Nederlandstalige poëzie. Het bevat uitsluitend nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten: uit het nest geroofd.
Honderden dichters uit het hele Nederlandse taalgebied hebben al aan Het Liegend Konijn meegewerkt. Ze vormen een bont gezelschap van jonge debutanten, rijpe poëten en oude meesters. Diversiteit en respect voor uiteenlopende poëtica’s liggen aan de basis van een unieke mix waardoor ieder nummer een kleurrijke waaier biedt van onze hedendaagse poëzie.

Bron: http://hetliegendkonijn.be/over-het-tijdschrift/

Als je Het Liegend Konijn wil bestellen, kan dit bij Bol.com maar het leukste is natuurlijk als je meteen tegelijkertijd een lokale boekhandel support!

%d bloggers liken dit: